ΠΑΕ Αιγάλεω

Η οικογένεια της Il Toto με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΠΑΕ Αιγάλεω ως Μεγάλος Χορηγός της ομάδας του Αιγάλεω για τη σεζόν 2022/23.

Η νέα συνεργασία μας

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να ανταποδώσουμε την στήριξη που έχουμε λάβει από την αρχή της πορείας μας στην περιοχή από όπου ξεκινήσαμε και διατηρούμε ακόμα το κεντρικό μας Roastery.

Είμαστε διπλά χαρούμενοι, αφού η κίνησή μας αυτή θα στηρίξει μία ομάδα με μακρά πορεία και βαθιά φιλοσοφία που γράφει την ιστορία της ήδη από το 1931, την ΠΑΕ Αιγάλεω!

Ο γάτος στο γήπεδο

Στη φετινή σεζόν, 2022/23, ο γάτος μας θα είναι στο γήπεδο, σύμμαχος της κυανόλευκης οικογένειας του Αιγάλεω στην εκπληκτική προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει από την προηγούμενη σεζόν!

Θα πορευθούμε μαζί στη Superleague 2 και ευχόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα για την ομάδα, που είμαστε, βέβαια, σίγουροι ότι θα τα πετύχουν!

Ευχαριστούμε πολύ την ΠΑΕ Αιγάλεω για την τιμητική πρόταση που μας έκανε να συνεργαστούμε και για το θερμό της καλωσόρισμα στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει στο Αιγάλεω όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχόμαστε η συνεργασία μας αυτή να είναι δημιουργική και να αποφέρει τα μέγιστα!

Follow the cat στο γήπεδο!

Share: