Το Εργοστάσιο

Στοχεύοντας πάντα στην εξέλιξη, έχουμε επενδύσει σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 1200 τ.μ., στις οποίες γίνονται τόσο η επεξεργασία όσο και αποθήκευση των premium specialty κόκκων μας.

Βιωσιμότητα

Σεβόμενοι το περιβάλλον, έχουμε φροντίσει όλες οι λειτουργίες στο εργοστάσιο μας να ακολουθούν πιστά τα σύγχρονα περιβαλλοντικά πρότυπα, αφήνοντας μηδενικούς ρύπους στην ατμόσφαιρα.

Το Εργοστάσιο

Στοχεύοντας πάντα στην εξέλιξη, έχουμε επενδύσει σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 1200 τ.μ., στις οποίες γίνονται τόσο η επεξεργασία όσο και αποθήκευση των premium specialty κόκκων μας.

Βιωσιμότητα

Σεβόμενοι το περιβάλλον, έχουμε φροντίσει όλες οι λειτουργίες στο εργοστάσιο μας να ακολουθούν πιστά τα σύγχρονα περιβαλλοντικά πρότυπα, αφήνοντας μηδενικούς ρύπους στην ατμόσφαιρα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Σύγχρονα Μηχανήματα

Έχουμε επενδύσει σε υπερσύγχρονα custom made μηχανήματα καβουρδίσματος και αποθήκευσης, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι κάθε Il Toto Roastery Franchise προσφέρει την ίδια ποιότητα καφέ σε κάθε ποτήρι.

Μέσω αυτοματοποιημένων ποιοτικών ελέγχων διασφαλίζουμε το σωστό ψήσιμο για κάθε ποικιλία, ώστε να βγάζει τα αρώματα και τις επιγεύσεις που πρέπει.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Σύγχρονα Μηχανήματα

Έχουμε επενδύσει σε υπερσύγχρονα custom made μηχανήματα καβουρδίσματος και αποθήκευσης, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι κάθε Il Toto Roastery Franchise προσφέρει την ίδια ποιότητα καφέ σε κάθε ποτήρι.
Μέσω αυτοματοποιημένων ποιοτικών ελέγχων διασφαλίζουμε το σωστό ψήσιμο για κάθε ποικιλία, ώστε να βγάζει τα αρώματα και τις επιγεύσεις που πρέπει.

TRUST THE COFFEE PROCESS

Ποιοτικός Έλεγχος

Πραγματοποιούμε συχνούς ποιοτικούς ελέγχους τόσο για κάθε νέα ποικιλία που εισάγουμε όσο και μετά από κάθε παρτίδα ψησίματος. Για εμάς, η ποιότητα του καφέ μας αποτελεί το βασικό συστατικό της επιτυχίας!

TRUST THE COFFEE PROCESS

Ποιοτικός Έλεγχος

Πραγματοποιούμε συχνούς ποιοτικούς ελέγχους τόσο για κάθε νέα ποικιλία που εισάγουμε όσο και μετά από κάθε παρτίδα ψησίματος. Για εμάς, η ποιότητα του καφέ μας αποτελεί το βασικό συστατικό της επιτυχίας!

ROASTING TYPE: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

Η διαδικασία του ψησίματος του καφέ – ή αλλιώς καβούρντισμα- είναι ίσως το πιο καθοριστικό στάδιο στην επεξεργασία του καφέ. το καβούρντισμα είναι μία τέχνη που απαιτεί εξειδίκευση και βασίζεται σε πολύχρονη εμπειρία και εξαιρετική διαίσθηση.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η κάθε ποικιλία καφέ απαιτεί διαφορετικό τρόπο και χρόνο ψησίματος επηρεάζοντας αντίστοιχα και το τελικό γευστικό αποτέλεσμα. Στo εργαστήριo της Il Toto, θα βρείτε μια έμπειρη ομάδα με γνώση και μεράκι να παρακολουθεί την διαδικασία του ψησίματος από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή.

ROASTING TYPE: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

Η διαδικασία του ψησίματος του καφέ – ή αλλιώς καβούρντισμα- είναι ίσως το πιο καθοριστικό στάδιο στην επεξεργασία του καφέ. Το καβούρντισμα είναι μία τέχνη που απαιτεί εξειδίκευση και βασίζεται σε πολύχρονη εμπειρία και εξαιρετική διαίσθηση.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η κάθε ποικιλία καφέ απαιτεί διαφορετικό τρόπο και χρόνο ψησίματος επηρεάζοντας αντίστοιχα και το τελικό γευστικό αποτέλεσμα. Στo εργαστήριo της Il Toto, θα βρείτε μια έμπειρη ομάδα με γνώση και μεράκι να παρακολουθεί την διαδικασία του ψησίματος από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή.