Η IL TOTO Coffee passion συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στο Athens Coffee Festival 2019.

Το αποτέλεσμα; Πολλά χαμόγελα, Πολύς καφές, πολύ αγάπη!

Όλα πολύ στο φετινό φεστιβάλ. Μεθυστικά αρώματα και specialty καφές!

Ας κάνουμε όμως μια μικρή αναδρομή στο περσινό Coffee Festival.

Η Κυρία Μαρία Σερετάκη, αρχισυντάκτρια στο athensstories.gr, έγραψε για μας:

“ Στην είσοδo, μας περίμενε η καλύτερη παρέα που θα μπορούσε να μας εισάγει στο φεστιβάλ και τα μυστικά της καφεκοπτείας και των καλών χαρμανιών και μιλάμε φυσικά για τους “Il Toto”.

“Αυτό που ξεχωρίζει το Il Toto είναι ο ιδιαίτερος πράσινος καφές που εισάγει και ο τρόπος που τον επεξεργάζεται αντιμετωπίζοντάς τον σαν ζωντανό οργανισμό μπροστά στα μάτια του κοινού. Στο κατάστημά του στην Ιερά Οδό 348, ο επισκέπτης ή η επιχείρηση που θα προμηθευθεί τον καφέ της, θα δει live το καβούρδισμα των κόκκων του καφέ από μια έμπειρη ομάδα που μετρά 20 χρόνια πείρας και θα κληθεί να επιλέξει από μια μεγάλη ποικιλία χαρμανιών αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις δικές του απαιτήσεις.”

Φέτος θέσαμε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και πετύχαμε! Η αγάπη που λάβαμε από τον κόσμο ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία. Το κιόσκι μας ήταν μονίμως γεμάτο με τον ανυπόμονο κόσμο να δοκιμάσει τις ξεχωριστές μας ποικιλίες.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Specialty Blend μας, 100% Arabica.

  • Το Blend IL TOTO είναι αποτέλεσμα διαλεγμένων κόκκων που καβουρδίζονται και μπλεντάρονται με μεράκι. Ένα Speciality Blend το οποίο αποτελείτε από, επτά ξεχωριστές ποικιλίες καφέ, έχοντας ως βάση του το Costa Rica. Μία χαρακτηριστική και αρωματική επίγευση, γεμάτο και ισορροπημένο σώμα και κρεμώδης υφή, που αποτελεί την Ναυαρχίδα της IL TOTO Coffee Passion.Φυσικά για τους λάτρεις των μοναδικών και ιδιαίτερων γεύσεων είχαμε και τους μονοποικιλιακούς μας.Single – origin ποικιλίες ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! Οι σταρ του τριημέρου; Costa Rica και Aithiopia! Δύο μοναδικές και συνάμα ξεχωριστές ποικιλίες.Costa Rica o Ισορροπημένος: Υψόμετρο| 1200-1800μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

    Επεξεργασία| Washed/ Drum Dried

    Γευστικό Προφίλ| Οι κόκκοι της Costa Rica είναι γνωστοί για το γεμάτο σώμα και την φρουτένια οξύτητα. Αρώματα πεπονιού, καστανής ζάχαρης και βερίκοκου. Απαλό κρεμώδες σώμα και καθαρό τελείωμα.

    Aithiopia ο γευστικός: O καφές “Ethiopia Sidamo”, είναι καφές του τύπου single origin και όπως οι περισσότεροι αφρικανικοί καφέδες χαρακτηρίζεται από μικρό και γκριζωπό καρπό αλλά από βαθειά σαν σοκολατένια γεύση και γεμάτο χρώματα άρωμα. Οι νότες γεύσης που χαρακτηρίζουν τους καφέδες Sidamo είναι λεμονιού και εσπεριδοειδών, οι οποίοι προσφέρουν μια ξεκάθαρη οξύτητα.

    Ευχαριστούμε όλους εσάς για την στήριξη και την αγάπη που λάβαμε στο φετινό Athens Coffee Festival. Δουλεύουμε σκληρά και δίνουμε όλη μας την αγάπη για να σας προσφέρουμε ποιοτικό specialty καφέ, μοναδικές ποικιλίες και φυσικά ένα Μεγάλο χαμόγελο, που αποτελεί για εμάς, στην IL TOTO, την μεγαλύτερη επιβεβαίωση!

Share: