Ο αγαπημένος σας γάτος έφτασε μέχρι την Ρόδο με δύο νέα καταστήματα, στο κέντρο της πόλης και στην Ιαλυσό.  Τα δύο αυτά, νέα καταστήματα είναι έτοιμα να προσφέρουν στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού την ποιότητα και τη γεύση που χαρακτηρίζει τον καφέ IL TOTO.

Πόλη Ρόδου

Το πρώτο καταστήματα βρίσκεται στο κέντρο της Πόλης της Ρόδου, μια περιοχή με πλούσια ιστορία και ζωντάνια. Τοποθετημένο σε ένα κεντρικό σημείο, το νέο κατάστημα προσφέρει την ευκαιρία στους τουρίστες  και στους ντόπιους να απολαμβάνουν τον εκλεκτό καφέ μας καθώς εξερευνούν τα στενά σοκάκια και τα ιστορικά αξιοθέατα της πόλης. Με άνετο περιβάλλον και φιλική ατμόσφαιρα, το IL TOTO στο κέντρο της Ρόδου υπόσχεται να γίνει το ιδανικό μέρος για ένα γρήγορο διάλειμμα ή μια συνάντηση με φίλους.

Ιαλυσός

Το δεύτερο κατάστημά μας βρίσκεται στην Ιαλυσό, μια περιοχή που φημίζεται για την όμορφη παραλία της και τον ζωντανό τουρισμό. Η στρατηγική τοποθεσία του καταστήματος, επιτρέπει στους κατοίκους και τους επισκέπτες να απολαμβάνουν τον αγαπημένο τους καφέ, είτε στο δρόμο για την παραλία, είτε κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής βόλτας στην περιοχή. Με έμφαση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση, το κατάστημα της Ιαλυσού υπόσχεται να γίνει ο νέος αγαπημένος προορισμός για όλους τους λάτρεις του καφέ.

Η Επέκταση του Δικτύου μας

Η ανάπτυξη της IL TOTO δεν σταματά εδώ. Ήδη βρισκόμαστε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, όπως τα Ιωάννινα, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος, η Κοζάνη και τα Γρεβενά. Με την επέκταση του δικτύου μας, σκοπεύουμε να φέρουμε την ποιοτική εμπειρία καφέ IL TOTO σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ενισχύοντας την τοπική οικονομία. Κάθε νέο κατάστημα μας είναι ένα βήμα προς την πραγματοποίηση του οράματός μας: να προσφέρουμε εξαιρετικό καφέ και να γίνουμε το σημείο αναφοράς για όλους τους λάτρεις του καφέ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σας περιμένουμε στα νέα μας καταστήματα στη Ρόδο, για να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη μας για τον καφέ και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Αν επιθυμείτε να γίνεται και εσείς συνεργάτες του δικτύου Franchise IL TOTO μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος και να φέρετε το επόμενο IL TOTO στη γειτονιά σας!

Share: