Τα πέντε στάδια του έρωτα μοιάζουν με τα στάδια παραγωγής του καφέ! Η μάλλον η αγάπη μας για τον καφέ μας κάνει να το νομίζουμε αυτό. Όπως και να έχει θα κρίνετε από μόνοι σας εάν τα στάδια της αγάπης και του καφέ έχουν κοινά σημεία!

1. Έρωτας – το πρώτο βήμα γνωριμίας με τους κόκκους –

Πρόκειται για το στάδιο της έλξης και του ρομαντισμού. Έτσι και εμάς στην IL TOTO χτυπάει η καρδιά μας σαν τρελή όταν παραλαμβάνουμε τους φρέσκους κόκκους μας. Ανοίγουμε τους σάκους του καφέ και Μπαμ! Είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Ανυπομονούμε να τον επεξεργαστούμε και να γευτούμε τις υπέροχες γεύσεις και αρώματα.

2. Ρομαντική σχέση – το κρίσιμο στάδιο του καβουρντίσματος –

Μπορούμε να συγκρίνουμε το κρίσιμο στάδιο της σχέσης με εκείνο του καβουρντίσματος. Το καβούρντισμα αποτελεί ένα στάδιο ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία μια εκλεκτής ποικιλίας IL TOTO, καθώς αποκαλύπτει το πλήρες αρωματικό και γευστικό προφίλ των κόκκων του νωπού καφέ. Έχουμε αναπτύξει ένα συγκεκριμένο προφίλ καβουρντίσματος για κάθε χαρμάνι, ώστε να αναδειχθούν οι μοναδικές ιδιότητες των προελεύσεων του.

3. Χτίζουμε μια αληθινή αγάπη διαρκείας – Ποιοτικός έλεγχος –

Στην IL TOTO διαθέτοντας την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία, παρακολουθούμε τη διαδικασία καβουρντίσματος του καφέ από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο. Είναι προσωπική μας ευθύνη να αναδείξουμε μέσα από το σωστό ψήσιμο του καφέ και τη μοναδικότητα της προέλευσής του, ώστε ο πελάτης να απολαμβάνει έναν υψηλής ποιότητας καφέ. Δεν αρκούμαστε στην στιγμιαία ικανοποίηση σας από τον καφέ μας, αλλά σκοπός μας είναι να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

4. Στάδιο δέσμευσης – The Barista –

Μόλις φτάσουν οι Speciality κόκκοι καφέ στο λιανικό περιβάλλον, έχουν ήδη περάσει 3 επίπεδα επιθεώρησης για να εξασφαλίσουν ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ποιοτικού ελέγχου. Η διαδικασία ωστόσο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Ο barista, ο οποίος μπορεί να πιστοποιηθεί από την SCA ότι έχει ολοκληρώσει πολυάριθμες ώρες μαθημάτων και πρακτική άσκηση, είναι ο τελικός επαγγελματίας του καφέ. Ο Barista εγγυάται ότι ο κύκλος ζωής του Speciality κόκκου έχει ολοκληρωθεί.

5. Η πραγματική σκηνή αγάπης

Πρόκειται για την ώριμη και την πραγματική αγάπη. Όταν καταλήγει ο καφές μας στο ποτήρι σας, γεύεστε την πραγματική έννοια της αγάπης. Μετά από όλα τα στάδια παραγωγής και επεξεργασίας των Specialty κόκκων, βάζουμε τα δυνατά μας και εγγυόμαστε ότι θα φτάσει στον ουρανίσκο σας η πιο υψηλής ποιότητας γεύση. Στην IL TOTO σας προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες καφέ, επιλέγοντας πάντα τους πιο premium κόκκους και ποικιλίες.

Share: