Η IL TOTO #ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στο Athens Coffee Festival 2022

Η μεγαλύτερη γιορτή του καφέ θα πραγματοποιηθεί στις 24 με 26 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και προετοιμασμένοι να σας υποδεχτούμε με το μεγαλύτερο μας χαμόγελο και τα Specialty χαρμάνια IL TOTO που τόσο έχετε αγαπήσει!

Έχοντας ήδη συμμετέχει με επιτυχία σε πρηγούμενα Coffee Festivals, είμαστε σίγουροι ότι και το ερχόμενο θα είναι μία υπέροχη γιορτή γεμάτη αρώματα καφέ και χαρά!

For #COFFEELOVERS

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, η έμπειρη ομάδα των Baristas της Il Toto θα βρίσκεται στη θέση της, έτοιμη να σας προσφέρει τις πιο εκλεπτυσμένες ποικιλίες καφέ διαλεγμένες από οικογενειακές φάρμες ανά τον κόσμο.

Προτείνουμε: Ζητήστε να δοκιμάστε το 100% Arabica Blend IL TOTO – Μια ποικιλία statement που αγαπήθηκε όσο άλλη καμία και διατηρεί τα πρωτεία σε ζήτηση σε όλα μας τα Roasteries.

Για τους πιο τολμηρούς και πολυταξιδεμένους προτείνουμε τους Single Origins που σίγουρα θα εγείρουν τους γευστικούς σας κάλυκες και θα σας ταξιδέψουν σε μέρη ονειρικά.

Προτείνουμε: Costa Rica & Ethiopia

For #BUSINESSLOVERS

Παρουσιάζουμε το IL TOTO FRANCHISE CONCEPT

Στο περίπτερό μας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το πρωτοποριακό Franchise Concept της IL TOTO αλλά και να συζητήσετε με την δυναμική ομάδα ανάπτυξης Franchise για μια ενδεχόμενη συνεργασία.

#Followthecat στο Athens Coffee Festival 2022

Location: Τεχνόπολις, Γκάζι
Placement: Περίπτερο 36, Εξωτερικός Χώρος

Share: