Η μεγαλύτερη έκθεση καφέ στον κόσμο διοργανώνεται στην Αθήνα και φυσικά η IL TOΤΟ θα είναι εκεί!

Η IL TOTO συμμετέχει με περηφάνια στην Παγκόσμια έκθεση World of Coffee 2023, ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στον κλάδο του καφέ, που θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου. Η παρουσία μας στο Booth 2-C45 αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξουμε την ποιότητα του καφέ μας σε ένα διεθνές κοινό.

Η World of Coffee 2023 αποτελεί ένα επίκαιρο γεγονός που φέρνει στο προσκήνιο τις καινοτομίες, τις τάσεις και τις προκλήσεις που επηρεάζουν τη βιομηχανία του καφέ. Μέσα από αυτή την εκδήλωση, οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες, να δημιουργήσουν συνεργασίες και να ανακαλύψουν τα τελευταία προϊόντα και τεχνολογικές καινοτομίες που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία του καφέ σε όλο τον κόσμο.

Στο Booth 2-C45, θα παρουσιάσουμε την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας καθώς και το πετυχημένο μοντέλο Franchise της εταιρείας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μοναδικές ποικιλίες καφέ μας και να επικοινωνήσουν με την ομάδα μας, η οποία θα είναι παρούσα για να παράσχει εμπειρίες και γνώσεις σχετικά με την εταιρεία και τα προϊόντα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ποικίλα events που θα λάβουν χώρα στην έκθεση. Αυτά τα events περιλαμβάνουν διαγωνισμούς, σεμινάρια, παρουσιάσεις επαγγελματικών τεχνικών και συζητήσεις με αναγνωρισμένους ειδικούς του κλάδου. Οι εκδηλώσεις αυτές συμβάλλουν στη διάδοση της γνώσης, την προώθηση της τέχνης του καφέ και την ενίσχυση της κοινότητας των επαγγελματιών του κλάδου.

Η συμμετοχή της IL TOTO στην Παγκόσμια έκθεση World of Coffee 2023 αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία να αναδείξουμε την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων μας, να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη του κλάδου του καφέ και να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες με επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε στο Booth 2-C45 και να μοιραστούμε μαζί σας το πάθος μας για τον καφέ.

#followthecat

Share: